Potřebujete-li postřikovač na kolečkách?

Obsah

Potřebujete-li postřikovač na kolečkách?

Potřebujete-li postřikovač na kolečkách?

Plný postřikovač se při ručním pumpování pěkně pronese, zvlášť jste-li žena, a ne silák Rambo. Potřebujete-li postřikovač s větší nádrží, vyberte si výrobce, jenž nabízí pro postřikovače podvozek na kolečkách pro snazší manipulaci při práci. Kvalitní přístroj vydrží roky a výdej navíc vás ušetří bolesti zad.

Jaké jsou nejlevnější postřikovače?

Patří do kategorie nejlevnějších postřikovačů: ty neznačkové pořídíte už za padesát korun (i méně). Tlakové ruční postřikovače mívají nastavitelný proud vycházející z trysky: od střiku až po jemné mlžení, takže se hodí i k zálivce nejjemnějších výsevů a rosení pokojových květin.

Jaké jsou ruční postřikovače?

Tlakové ruční postřikovače mívají nastavitelný proud vycházející z trysky: od střiku až po jemné mlžení, takže se hodí i k zálivce nejjemnějších výsevů a rosení pokojových květin. Většinou je pořídíte do dvou set korun.

Jak vybrat postřikovač pro pokojové rostliny?

Vybrat si můžete z několika typů postřikovačů: pro interiér, jež jsou určeny k mlžení a rosení pokojových rostlin, pro zahradu, které jsou samozřejmě větší, či pro balkonové rostiny – v tom případě vystačíte i s plastovou lahví, k níž dokoupíte za pár korun mechanický rozprašovací adaptér.

Související příspěvky: