Jak obnovit svůj iPad?

Obsah

Jak obnovit svůj iPad?

Jak obnovit svůj iPad?

Stačí kliknout na tlačítko „Obnovit“, aby reset zařízení. Není mnoho uživatelů iPad vědí, že mohou obnovit iPad bez zadání hesla, pokud jej připojíte k počítači, který je již důvěryhodný jejich zařízení. Pokud jste již důvěryhodné počítače dříve, pak můžete jednoduše připojit svůj iPad do systému a používat iTunes jej obnovit.

Jak obnovit svůj iPad bez hesla?

Tovární nastavení libovolné iDevice, jejíž přístupový kód není znám. Kompatibilní se všemi iPhone, iPad a iPod touch, a iOS 11. Intructions stanovená krok za krokem pokyny. I když většina uživatelů iOS již znáte prastarý způsob, jak obnovit svůj iPad, které se často ptají, jak obnovit iPad bez hesla.

Jak obnovit iPad bez přístupového kódu?

Počkejte chvíli, protože aplikace bude reset zařízení a vymazat jeho data. Váš iPad se restartuje a lze přistupovat bez předem nastavené heslo. Poté, co učil, jak obnovit iPad bez přístupového kódu pomocí Dr.fone, můžete také uvažovat o nějaké jiné možnosti stejně.

Jak obnovit iPad bez hesla na dálku?

S touto technikou, můžete obnovit iPad bez hesla na dálku stejně. Chcete-li se dozvědět, jak obnovit iPad bez přístupového kódu, postupujte takto: 1.

Související příspěvky: