Jak zadat heslo do Windows?

Obsah

Jak zadat heslo do Windows?

Jak zadat heslo do Windows?

Nyní můžete zadat nově vytvořené heslo do Windows. Pokud se vše podařilo, tak jste přihlášeni pod svým účtem a novým heslem. Až uděláte co potřebujete, je dobré vrátit provedené změny zpět.

Jak opravit heslo?

Označte vaše uživatelské jméno a klikněte na tlačítko » Resetovat heslo… «. Vyplňte nové heslo a klikněte na tlačítko » OK «. Okno Uživatelské účty zavřete kliknutím na tlačítko » OK «. Zavřete i příkazový řádek. Nyní můžete zadat nově vytvořené heslo do Windows.

Jak usnadnit zadávání hesla?

Na úvodní obrazovce s polem pro zadávání hesla klikněte na ikonu » Usnadnění přístupu «. Protože jste tuto aplikaci nahradili příkazovým řádkem, spustí se právě ten s právy administrátora. Do příkazové řádky napište příkaz » control userpasswords2 « a stiskněte [ Enter ]. Příkaz control userpasswords2 spustil aplikaci Uživatelské účty.

Jak změnit heslo účtu Google?

Změňte heslo účtu Google. V závislosti na okolnostech můžete přístup k účtu znovu získat několika způsoby. Pokud jste se dříve přihlásili z nějakého zařízení a zaškrtli políčko „Na tomto počítači již nepožadovat“, můžete se z tohoto zařízení přihlásit bez druhého kroku ověření.

Související příspěvky: