Jak uložit výsledky měření na Google Earth?

Obsah

Jak uložit výsledky měření na Google Earth?

Jak uložit výsledky měření na Google Earth?

Na mapě klikněte na výchozí bod měření. Klikněte na koncový bod. Výsledky měření se zobrazí v okně Pravítko. Výsledky uložíte kliknutím na tlačítko Uložit. Do pole Název zadejte název naměřených hodnot. V pravém dolním rohu klikněte na tlačítko OK. Aplikace Google Earth Pro výsledek měření přidá do části Místa v panelu na levé straně.

Jak uložit značku místa na Google Earth?

Vyberte si oblíbené lokality z celého světa a přiřaďte jim značky míst. Spusťte na počítači Google Earth. Přejděte na místo, které chcete uložit. Nad mapou klikněte na ikonu Přidat značku místa . V novém okně zadejte do příslušného pole název značky místa. Chcete-li vybrat jinou ikonu značky místa, klikněte u pole Název na tlačítko vpravo.

Jak si nahrávat zvuk na Google Earth?

Spusťte Google Earth. Klikněte na možnosti Přidat Prohlídka nebo v liště nad zeměkoulí klikněte na ikonu Zaznamenat . Záznam zahájíte kliknutím na tlačítko Zaznamenat / Zastavit v levé spodní části přehrávače médií. Pokud chcete nahrávat zvuk, klikněte na ikonu Mikrofonu .

Jak uspořádat Google Earth?

Spusťte Google Earth. V panelu nalevo v části Moje místa klikněte pravým tlačítkem na složku nebo ikonu a zvolte možnost Získat informace (Mac) nebo Vlastnosti (Windows). Klikněte na Zobrazení Resetovat. Zobrazení se u vybrané položky aktualizuje na výchozí orientaci. Chcete-li složky lépe uspořádat, můžete měnit ikony pro značky míst a složky.

Související příspěvky: