Jak vytvořit kalendář v Google?

Obsah

Jak vytvořit kalendář v Google?

Jak vytvořit kalendář v Google?

V Kalendáři Google můžete mít několik kalendářů, do kterých budete přidávat své události. U každého kalendáře si můžete sdílení nastavit jinak. Sdílet můžete svůj hlavní kalendář nebo jiný kalendář, který jste si vytvořili. Přečtěte si, jak si vytvořit kalendář.

Jak změnit sdílení Kalendáře Google?

Poznámka: Nastavení sdílení Kalendáře Google můžete upravovat pouze na počítači, v mobilní aplikaci to nejde. Na počítači otevřete Kalendář Google. Vpravo nahoře klikněte na ozubené kolečko Nastavení. Klikněte na název kalendáře, který chcete sdílet.

Jak nastavit viditelnost v kalendáři?

Umožňuje zjistit, kdy v kalendáři máte něco naplánováno a kdy máte volno, ale ne názvy nebo podrobnosti událostí. Tip: Události z Gmailu, které mají nastavenou viditelnost na možnost Pouze já, se ve výchozím nastavení nezobrazují nikomu, s kým kalendář sdílíte, ani lidem s oprávněním provádět změny.

Jak sdílet kalendář se skupinou Google?

Když kalendář sdílíte se skupinou, nepřidá se jejím členům automaticky na seznam Jiné kalendáře. Nastavení sdílení kalendáře se automaticky upraví, kdykoli se změní členové skupiny. Přečtěte si další informace o Skupinách Google. Oprávnění spravovat váš kalendář můžete dát dalším lidem.

Související příspěvky: