Jak si sdílet píseň s Spotify?

Obsah

Jak si sdílet píseň s Spotify?

Jak si sdílet píseň s Spotify?

Spotify spustit na vašem počítači a klepněte pravým tlačítkem myši na píseň, kterou chcete sdílet. Další rozevírací nabídky vyberte "Sdílení". Krok 2 Přihlášení v. V dalším okně, které se otevírá, obou typů v Facebook jméno osoby, kterou chcete sdílet to s nebo můžete také zadat uživatelské jméno Spotify pro ně.

Jak najít seznam stop v Spotify?

Pak spusťte Spotify a najít seznam stop, který chcete stáhnout. Při přehrávání hudby, můžete najít program začne nahrávat současně. Hrát celý playlist v řadě a program lze rozdělit dvě písně v době ticha mezi. Co je důležité, je to, že byste měli mít internet hladce.

Co je Spotify ceněné pro playlisty?

Spotify je velice ceněné právě pro své personalizované playlisty. Na základě historie poslechu a seznamu vaší sledované hudby automaticky generuje pravidelné playlisty. Známý je Discover Weekly, který doporučuje nové interprety, co by se vám mohli líbit; nebo taky Release Radar, pravidelně vybírající hudební novinky.

Můžete sdílet vaše hudební aktivity na Spotify?

Jestliže chcete sdílet vaše hudební činnost jednoduše přejděte na předvolby Spotify > činnost sdílení, nyní byste měli vidět možnosti buď sdílet vaše aktivity na Spotify sociální nebo na Facebooku. Zkontrolujte možnost Spotify sociální začít sdílet seznamy na Spotify. Umožní to nikoho, kdo je následovníkem Spotify účtu okamžitě vidět vaši aktivitu.

Související příspěvky: