Co znamená čerpání předdůchodu?

Obsah

Co znamená čerpání předdůchodu?

Co znamená čerpání předdůchodu?

Čerpání předdůchodu 1 Vyhnutí se předčasnému důchodu. Většina žadatelů o předdůchodu volí tuto možnost z důvodu, že již nemohou nebo nechtějí... 2 Vyloučená doba pojištění. Většina předdůchodců během pobírání předdůchodu nemá příjem, ze kterého by se odvádělo... 3 Převod smlouvy. Zájemci o předdůchod, kteří mají uzavřenu ještě smlouvu o penzijním připojištění, musí svoji... More ...

Co je regulace výkonu čerpadla?

Cílem regulace výkonu čerpadla může být vylepšit provozní podmínky regulačních armatur. I armatury mají své charakteristiky a optimální provozní podmínky.

Základní charakteristiku čerpadla hnacího motoru?

Základní charakteristiku čerpadla, která odpovídá konkrétní konstrukci čerpadla, tedy jeho tvarovému řešení ovlivňujícímu vnitřní proudění a charakteristice hnacího motoru (i motor má konkrétní vlastnosti), lze nejsnáze měnit regulací hnacího motoru.

Jaké jsou charakteristiky oběhového čerpadla?

Obr. 1 Příklad charakteristik oběhového čerpadla typ Calio S, KSB, které je dostupné v osmi konstrukčních velikostech. Typy 15-40, 25-40 a 30-40 mají maximální výtlačnou výšku 4 metry, tedy 0,4 bar a maximální čerpané množství 2,5 m 3 /h.

Související příspěvky: