Jaké jsou doporučené dávkování pro Koloidní stříbro?

Obsah

Jaké jsou doporučené dávkování pro Koloidní stříbro?

Jaké jsou doporučené dávkování pro Koloidní stříbro?

Doporučené dávkování je platné pouze pro čerstvé koloidní stříbro s vysokou stabilitou a vyrobené řízenou elektrolýzou: 1 ppm – nízká koncentrace (rostliny) 2 ppm – univerzální koncentrace (vnitřní užití + ošetření pleti, očí lidí a zvířat) 3 ppm + – vysoká koncentrace (vnější použití, postřik, obklady, potírání, výplach, hygiena)

Jak používat Koloidní stříbro?

V návodu se píše toto: 1 Vnitřní užití je nejlepší ráno a večer nalačno (případně – pokud je uvedeno – častěji). Převalujte co nejdéle v ústech a poté polkněte. 2 Pijte alespoň 2 litry čisté vody denně,aby se patogeny odplavily a nezatěžovaly organismus. Pokud se cítíte malátní, snižte na několik dní dávku. ... 3 Po užívání koloidního stříbra je potřeba doplnit„přátelské“ bakterie ve střevech. Sice jsou ničeny jen v případě vysokého a dlouhodobého dávkování, ale je lepší to nepodcenit. V lékárně se prodávají laktobacily určené po léčbě antibiotiky.

Proč je koloidní stříbro nebezpečné?

Koloidní stříbro: zázračné přírodní antibiotikum nebo je pro lidi nebezpečné? 1 Základní 21 denní čistící kúra (vnitřní užití). Tato kúra prý pročistí tělo od všech patogenů (viry, bakterie,... 2 Chřipka, infekce dýchacích cest, stafylokok, streptokok. 3 Rýma nebo bolest v krku bez celkového oslabení, bez teploty apod.. 4 Další možnosti využití. Na internetu... More ...

Související příspěvky: