Jak sterilizovat zahradní půdu doma?

Obsah

Jak sterilizovat zahradní půdu doma?

Jak sterilizovat zahradní půdu doma?

Existuje několik způsobů, jak sterilizovat zahradní půdu doma. Zahrnuje páření (s nebo bez tlakového hrnce) a zahřívání půdy v troubě nebo mikrovlnné troubě. Napařování je považováno za jeden z nejlepších způsobů sterilizace půdy a musí se provádět po dobu nejméně 30 minut nebo dokud teplota nedosáhne 180 ° C (82 ° C).

Jak použít troubu k sterilizaci půdy?

Troubu můžete také použít k sterilizaci půdy. U trouby položte nějakou půdu (asi 4 cm hlubokou) do nádoby bezpečného pro troubu, jako skleněné nebo kovové pekáče, pokryté fólií. Umístěte teploměr na maso (nebo cukr) do středu a pečte při teplotě 180-200 F. (82-93 ° C) po dobu nejméně 30 minut nebo když půdní teplota dosáhne 180 ° C (82 ° C).

Co je nulová tolerance alkoholu za volantem?

Alkohol za volantem. V ČR je nulová tolerance alkoholu v krvi. Pokud je naměřená hodnota nižší než 0,24 promile, nález je považován za negativní, pokud se sám řidič ke konzumaci alkoholu nepřizná. Alkohol za volantem zvyšuje agresivitu řidiče a přeceňování jeho schopností.

Co je nulová tolerance alkoholu v krvi?

V ČR je nulová tolerance alkoholu v krvi. Pokud je naměřená hodnota nižší než 0,24 promile, nález je považován za negativní, pokud se sám řidič ke konzumaci alkoholu nepřizná. Alkohol za volantem zvyšuje agresivitu řidiče a přeceňování jeho schopností.

Související příspěvky: