Kde máme nejprodávanější modely bazénových vysavačů?

Obsah

Kde máme nejprodávanější modely bazénových vysavačů?

Kde máme nejprodávanější modely bazénových vysavačů?

Nejprodávanější modely bazénových vysavačů máme přímo na prodejně v Pardubicích, pouhých 15 minut cesty od Hradce Králové a rádi Vám k nim zodpovíme všechny dotazy. Přesnou polohu pobočky naleznete v kontaktech.

Co potřebujete pro funkční bazénový vysavač?

Jak již bylo uvedeno výše, potřebujete pro funkční bazénový vysavač tři propojovací části - tyč, bazénovou vysávací hlavici a hadici + pokud není dodáno se skimmerem i vakuový kotouč, pomocí kterého napojíme hadici na skimmer. Když vše spojíme dohromady, můžeme začít pečovat o čistotu dna.

Jak napojit bazénový vysavač na zahradní hadici?

Záleží, jak velký rodinný bazén máte a zda je součástí bazénu filtrace, ať už písková nebo kartušová. Pokud nemáte doma filtraci je nutné použít vysavač Clean Vac. Ten napojíte na zahradní hadici a je to. Pokud máte filtraci, pak můžete napojit ruční bazénový vysavač de lux na bazénovou hadici a teleskopickou tyč na vysávání.

Může se stát, že bazénový vysavač praskne nebo se rozbije?

Může se stát, že některý díl bazénového vysavače praskne, nebo se rozbije. Žádný problém, v naší nabídce naleznete dostatek náhradních dílů pro bazénové vysavače, díky kterým jednoduše problém odstraníte. Navíc za zlomek ceny celého výrobku. Vakuový vysavač funguje na principu podtlaku vyvolaném sílou čerpadla.

Související příspěvky: