Jak mohu kalibrovat baterie notebooku?

Obsah

Jak mohu kalibrovat baterie notebooku?

Jak mohu kalibrovat baterie notebooku?

Jak mohu kalibrovat baterii notebooku? K kalibraci baterie notebooku můžete použít tři řešení: ručně, pomocí systému BIOS nebo pomocí softwaru jiných výrobců. V další části tohoto článku vám ukážeme, jak provést tuto ruční kalibraci, aby bylo možné provést tuto ruční kalibraci.

Jaká je doba zbývající baterie notebooku?

Proto, zatímco váš notebook baterie ukazuje "2 hodiny zbývající", dostanete ohromen po pouhých 30 minut - když vaše baterie náhle klesne na 10%, a nakonec vypne. Aby se předešlo takovému zmatku a zajistily se přesné údaje o životnosti baterie (na notebooku), konečným řešením je kalibrace baterie notebooku.

Proč se baterie notebooku oslabuje?

Typická baterie notebooku se postupem času oslabuje. To je zvláště běžné u notebooků, které jsou používány důsledně na denní bázi. Jedním z klíčových ukazatelů slabé baterie notebooku je nesoulad mezi životností baterie a skutečnou životností baterie.

Jak dlouho by byla oslabená baterie notebooku kalibrována?

Nicméně, oslabená baterie notebooku (která nebyla kalibrována) by mohla způsobit vážné zmatky. Například u typického notebooku by zbývající životnost baterie mohla číst 2 hodiny, což ve skutečnosti znamená pouze 30 minut nebo méně.

Související příspěvky: