Jaký je ceník výměny SIM karty?

Obsah

Jaký je ceník výměny SIM karty?

Jaký je ceník výměny SIM karty?

Výměna SIM karty je zpoplatněna dle aktuálně platného ceníku, který naleznete zde. Cenu vám také vypočítáme a ukážeme ve formuláři pro výměnu SIM karty (viz bod 5. výše).

Jak vyměnit SIM kartu?

Pokud byste SIM kartu potřeboval/a vyměnit v případě ztráty, klikněte na "Ztratil/a jsem SIM". V takovém případě se výměna SIM karty také zahájí ale zároveň bude vaše služba ihned zablokována proti zneužití. 5. Vyplňte formulář pro výměnu SIM karty

Jak kopírovat kontakty telefonem a SIM kartou?

Jak kopírovat kontakty mezi telefonem a SIM kartou 1 V menu najděte „Import/Export“: Pokud nenajdete Kontakty na úvodní stránce, stiskněte Aplikace. Stiskněte Kontakty. Stiskněte tlačítko Menu. Stiskněte Import/Export. 2 Zvolte způsob kopírování: Kopírovat kontakty ze SIM karty do paměti telefonu: pokračujte bodem 2a. Kopírovat kontakty z paměti telefonu na SIM kartu: pokračujte bodem 2b. ... 3 Dokončete:

Jak získat kontakty ze SIM karty do paměti telefonu?

V menu najděte „Import/Export“: Pokud nenajdete Kontakty na úvodní stránce, stiskněte Aplikace. Stiskněte Kontakty. Stiskněte tlačítko Menu. Stiskněte Import/Export. 2. Zvolte způsob kopírování: Kopírovat kontakty ze SIM karty do paměti telefonu: pokračujte bodem 2a.

Související příspěvky: