Proč nemůžete použít tajné kódy Netflix?

Obsah

Proč nemůžete použít tajné kódy Netflix?

Proč nemůžete použít tajné kódy Netflix?

No, bohužel, odpověď zní, že nemůžete použít tajné kódy Netflix v aplikaci Netflix, ať už na Smart TV, vašem iOS nebo Android zařízení, nebo herní konzole, jako je PS4 nebo Xbox One.

Kde je aplikace Netflix dostupná?

Aplikace Netflix je dostupná na mnoha smart TV, herních konzolách, přehrávačích streamovaných médií, set-top boxech a Blu-ray přehrávačích. Další informace o kompatibilních zařízeních a značkách nejdete na devices.netflix.com nebo si přečtěte, jestli na svojí televizi už Netflix můžete používat!

Kde si aplikaci Netflix stáhnout?

Jestli Netflix v hlavním menu nebo na dálkovém ovladači nevidíte, má vaše zařízení zřejmě vlastní nabídku aplikací, kde si můžete aplikaci Netflix stáhnout. Pokud nabídku aplikací nebo samotnou aplikaci Netflix nemůžete najít, kontaktujte výrobce svého zařízení, abyste zjistili, jak se k Netflixu můžete dostat.

Co jsou tajné kódy Netflixu?

To bylo všechno o tajných kódech Netflixu a jak je můžete používat v prohlížeči, nebo v aplikaci Netflix na vašem zařízení se systémem Android, iPhone nebo na jiných platformách, na kterých můžete Netflix používat. I když Netflix příliš často nepřidává nové kódy, aktualizuji seznam tajných kódů Netflixu kdykoli nový žánr na Netflixu.

Související příspěvky: