Jak snížit hodnotu chloru v bazénu?

Obsah

Jak snížit hodnotu chloru v bazénu?

Jak snížit hodnotu chloru v bazénu?

Jak snížit hodnotu chloru v bazénu . Chlor stop je přípravek pro snížení koncentrace chloru, kyslíku nebo bromu v bazénové vodě. Chlor stop pomáhá neutralizovat chlór v bazénu, jeho aplikace je možná kdykoliv, když při kontrole zjistíte nadlimitní koncentrace chloru, bromu nebo kyslíku.

Jaké je dávkování chloru v bazénu?

Chloršok dávkování je uvedeno zpravidla na obalu přípravku - obecně se dává kolem 80-100g na 10m3 vody. Pro superchloraci - odbourání vázaného chloru v bazénu doporučujeme použít 200g na 10m3, stejně tak v případě, že používáte bechlorovou bazénovou chemii ( peroxid vodiku nebo sanosil super) a chcete zrestartovat vodu.

Co je bezchlorová chemie do bazénu?

Bezchlorová chemie do bazénu je zpravidla postavena na bázi peroxidu ve vyšších koncetracích. Používá se stejný peroxid jako na desinfekci ran v lékárně (ten má 3% koncentraci). V našem sortimentu najdete značky Sanosil s 9% koncentrací a Oxa.

Co je bezchlorová Úprava bazénové vody?

Bezchlorová úprava bazénové vody je v současné době rostoucí odvětví péče o bazénovou vodu. Výhod je několik, zbavíte se nepříjemného zápachu chloru, a také voda je příjemnější, nemluvě o snížení rizika působení chloru na lidský organismus.

Související příspěvky: