Jaký je výsledek i. měření alkoholu?

Obsah

Jaký je výsledek i. měření alkoholu?

Jaký je výsledek i. měření alkoholu?

výsledek I. měření ... výsledek II. měření ... výsledek III. měřen ... řidič dozná požití alkoholu ne ... postup   0,01‰ - 0,24‰ ... 0,01‰ - 0,24‰ ... neprovede se ANO oznámení správnímu orgánu ... 0,01‰ - 0,24‰ ... 0,01‰ - 0,24‰ ... neprovede se NE pouze úřední záznam 0,01‰ - 0,24‰ ... 0,25‰ a více 0,01‰ - 0,24‰ ... ANO oznámení správnímu orgánu ... 4 more rows ...

Jak se počítá množství alkoholu v krvi?

Alkohol kalkulačka počítá množství alkoholu v krvi podle zadaných údajů, kterými jsou pohlaví (muž / žena), váha, čas konzumace, a množství a druh vypitého alkoholu. Tento test určí orientační množství alkoholu v krvi ( promile ) a na grafu zobrazí průběh odbourávání alkoholu .

Jak hodnotit alkoholu v krvi?

Alkohol kalkulačka počítá množství alkoholu v krvi podle zadaných údajů, kterými jsou pohlaví (muž / žena), váha, čas konzumace, a množství a druh vypitého alkoholu. Tento test určí orientační množství alkoholu v krvi (promile) a na grafu zobrazí průběh odbourávání alkoholu. Výpočet je pouze orientační!

Co je alkohol kalkulačka?

Alkohol kalkulačka. je interaktivní aplikace pro zjištění orientačního množství zbytkového alkoholu v krvi a tím rámcové určení času, kdy budete „na nule“ a můžete za volant. Alkohol kalkulačka počítá množství alkoholu v krvi podle zadaných údajů, kterými jsou pohlaví (muž / žena), váha, čas konzumace, a množství a druh vypitého alkoholu.

Související příspěvky: