Jaké jsou linky na oči?

Obsah

Jaké jsou linky na oči?

Jaké jsou linky na oči?

Jako vždy když chcete mít dokonalé linky, chce to grif, ale jakmile si zvyknete, už nebudete chtít jiné. Mají neskutečnou výdrž, a to až takovou, že na jejich umytí použijete na ně určený speciální odličovač nebo kterýkoli jiný na olejové bázi, abyste oči šetrně odlíčila.

Co je hrot linky?

Hrot linky je tvořen gumovou špičkou, kterou naplníte gelem pomocí otáčení koncem tužky. Černá je opravdu černá jako uhel a nanášení není sice hračka, ale zvládnu ho i já. Jako vždy když chcete mít dokonalé linky, chce to grif, ale jakmile si zvyknete, už nebudete chtít jiné.

Které oční linky vydrží celý den?

Test očních linek: Které vydrží celý den a zvládne je úplně každá? Ať už si potrpíte jen na tenkou linku nebo máte raději pořádně dramatické linky ve stylu pin-up girls, pravdou zůstává, že tento kosmetický produkt nikdy nevyjde z módy. Otestovaly jsme, s jakými linkami se dobře pracuje, které se nerozmazávají a které vydrží.

Jaké jsou gelové oční linky?

Otestovaly jsme, s jakými linkami se dobře pracuje, které se nerozmazávají a které vydrží. Gelové oční linky jsem dříve znala pouze od profesionálních vizážistek. Měly je vždy v kelímcích, a aby se dobře nanášely, musely je míchat s olejem a pak – pro mě složitě – aplikovat pomocí štětečků.

Související příspěvky: