Kde hledat práci ve Švýcarsku?

Obsah

Kde hledat práci ve Švýcarsku?

Kde hledat práci ve Švýcarsku?

Většina těch, co hledali práci ve Švýcarsku ví, že plané zasílání emailů se životopisem nemá moc velký efekt a nejlepší je do Švýcarska vyjet a hledat práci až na místě. Mnohým se oplatilo poptat se místních lidí nebo se o práci ucházet přímo v konkrétní společnosti.

Jak přijmout zaměstnání ve Švýcarsku?

Přijímání zaměstnání ve Švýcarsku – obecné zásady 1 V případě cest do Švýcarska pro turistické i pracovní účely doporučujeme nejen Evropský průkaz zdravotního pojištění... 2 K pobytu nad 3 měsíce je nutné se registrovat, viz https://www.bfm.admin.ch/content/bfm/de/home/themen/aufenthalt. 3 Ve Švýcarsku je nutné pracovní činnost vykonávat na základě pracovního ohlášení... More ...

Jak dlouho pobývat ve Švýcarsku?

Za určitých okolností lze pobývat ve Švýcarsku tři měsíce jako turista a přitom pracovat – ovšem záleží na povolání, které bude dotyčný vykonávat. Z toho důvodu je nutné kontaktovat vždy příslušný Úřad pro migraci / Amt für Migration v kantonu, ve kterém chce zájemce pracovat, a zjistit, zda lze tuto výjimku použít.

Můžete pracovat ve Švýcarsku jako au-pair?

"Pokud chcete pracovat ve Švýcarsku jako au-pair, z vlastních zkušeností vám nedoporučuji pobočku CoolAgent jak v Praze, tak v Brně. Byli u nás kdysi na střední škole s krásnou přednáškou, že nám zajistí buď au-pair pobyt nebo pracovní pobyt ve Švýcarsku.

Související příspěvky: