Jak opravit problémy s iPadem 2?

Obsah

Jak opravit problémy s iPadem 2?

Jak opravit problémy s iPadem 2?

Pokud jste uživatel iPad 2, který má již aktualizaci a přístroj nedokáže aktivovat dostaneme k řešení velmi krátce. Pokud jste se uvažuje o získání aktualizace a báli jste se, že by si s přístrojem, buďte ujištěni, že Apple vydala novou verzi iOS 9.3 známá jako sestavení 13E337, který bude opravit všechny problémy aktivace.

Můžete být jedním z těch lidí, kteří aktualizují iPad 2 na iOS 9.3?

Můžete být jedním z těch lidí, kteří aktualizovány jejich iPad 2 na iOS 9.3 a získal zvláštní zprávu: „Váš iPad nelze aktivovat, protože aktivační služba je dočasně nedostupná.“

Jak dokončit aktualizaci iPadu?

Po dokončení aktualizace, nechte váš iPad připojený k počítači dokončit proces aktivace a nastavit proces pro zařízení pomocí iTunes. Pokud ani po dokončení aktualizace, iTunes stále nerozpozná zařízení odpojit iPad a znovu je zjistit, zda ITWorks.

Proč je nutné mít aktualizace na iOS 9.3?

Jako ve skutečnosti, nový iOS 9.3 je třeba mít aktualizace z vás bude plně využívat své zařízení se systémem iOS. V tomto příspěvku se budeme zaměřovat na jeden problém, který postihuje zejména iPad 2 uživatelé, kteří se snažili aktualizovat na iOS 9.3, jen aby zjistil, že nové iOS 9.3 selže aktivovat na iPad 2.

Související příspěvky: