Jak nastavit spuštění počítače?

Obsah

Jak nastavit spuštění počítače?

Jak nastavit spuštění počítače?

Ve sloupci Zapnuto/Vypnuto zrušte zaškrtnutí programů, které nechcete spouštět při spuštění počítače. Ve sloupci Zpozdit spuštění vyberte programy, které chcete načíst až po dokončení spuštění počítače. Klikněte na tlačítko Použít a poté na tlačítko Zavřít.

Může být zabezpečené spouštění zakázat při použití hardwaru?

Zabezpečené spouštění může být nutné zakázat při použití hardwaru (například starších grafických karet), který funkce zabezpečeného spouštění nerozpoznává, nebo při spouštění z disku CD nebo DVD, který není rozpoznán.

Co může způsobit zpomalení počítače?

Při běžném používání počítače se na pevném disku postupně hromadí nepotřebné soubory a dochází k jeho fragmentaci. Zpomalení může být způsobeno i nesprávnými návyky při používání počítače. Produkt Norton může zvýšit rychlost počítače pomocí nástrojů pro správu a optimalizaci výkonu.

Může to být způsobeno nesprávným používáním počítače?

Zpomalení může být způsobeno i nesprávnými návyky při používání počítače, například používáním několika programů najednou, přepínáním počítače do režimu spánku místo pravidelného restartování, procházením internetu ve více oknech prohlížeče, přidáváním modulů plug-in a služeb nebo zanedbáním pravidelné údržby.

Související příspěvky: