Co potřebujete, když používáte službu Google Duo?

Obsah

Co potřebujete, když používáte službu Google Duo?

Co potřebujete, když používáte službu Google Duo?

Vaše hovory jsou šifrovány, aby k nim neměl přístup nikdo jiný než vy a člověk, se kterým si voláte. Google Duo je bezplatná služba. Než ji nastavíte a začnete používat, potřebujete: přístup k telefonu, na který můžete přijímat zprávy SMS. Pokud chcete Duo používat na různých zařízeních a platformách, potřebujete účet Google.

Jak nastavit Google Duo?

Google Duo je bezplatná služba. Než ji nastavíte a začnete používat, potřebujete: přístup k telefonu, na který můžete přijímat zprávy SMS. Pokud chcete Duo používat na různých zařízeních a platformách, potřebujete účet Google. Přečtěte si, jak nastavit Google Duo.

Může společnost Google ukládat dítě do účtu dítěte?

Na základě nastavení aktivity Google, které jste pro své dítě vybrali, může společnost Google ukládat do účtu Google vašeho dítěte určitou aktivitu. Nastavení dítěte můžete změnit tak, aby společnost Google tento typ aktivity ukládat přestala, ale je možné, že pak některé funkce Family Link a služby Google nebudou fungovat.

Může Gmail identifikovat e-mail dítěte jako spam?

Spam: Pokud Gmail nějaký e-mail identifikuje jako spam, e-mail se nedoručí ani do doručené pošty dítěte, ani do jeho spamu. Poznámka: Tato omezení nefungují, pokud je dítě starší 13 let (nebo příslušného věku ve vaší zemi) nebo když přidáte dohled k účtu Google, který má dítě z dřívějška.

Související příspěvky: