Jak odstranit soubory?

Obsah

Jak odstranit soubory?

Jak odstranit soubory?

Ujistěte se, že disk není zaplněn nebo chráněn proti zápisu a zda soubor není v současné době v provozu. Tyto zprávy opravdu dělá to těžké odstranit soubory a bez ohledu na to, kolikrát se snažíme, tyto soubory nelze vymazat pouhým stisknutím tlačítka delete.

Proč je obtížné odstranit soubory ze systému?

Někdy je obtížné odstranit určité soubory ze systému, který může být z mnoha důvodů. Typy nesmazatelným souborů a důvodů, proč nemohou být manuálně odstraněny. Undeletable soubory jsou obecně spywares, malware, reklamní výrobky či Trojan soubory.

Jak odstranit undeletable soubory z vašeho systému?

FileASSASIN je bezplatný program, který se používá k odstranění undeletable soubory z vašeho systému. Můžete si ji stáhnout vyhledávání z vašeho prohlížeče nebo kliknutím na odkaz níže uvedeného: Krok 1: Poté, co jste si stáhli FileASSASIN, spusťte program dvojitým kliknutím na jeho ikonu.

Jak odstranit soubory a procesy?

Po zobrazení seznamu souborů a procesů, vyberte soubor, který chcete zavřít a klikněte na "Ukončit úlohu". Přejmenování souborů, které způsobí problémy, to je jednou z možností pro řešení odstranění těchto souborů.

Související příspěvky: