Jak archivovat zprávy v Outlooku?

Obsah

Jak archivovat zprávy v Outlooku?

Jak archivovat zprávy v Outlooku?

V Outlooku můžete zprávy archivovat několika způsoby. Metody, které můžete použít, závisí na typu účtů, které máte v Outlooku nastavené. Všechny účtu mají přístup ke složce Archiv. U účtů Microsoft 365, Outlook.com a Exchange je složka Archiv jedna z výchozích složek Outlooku, podobně jako složky Doručená pošta, Odeslaná pošta a Odstraněná pošta.

Jak opravit zprávu v Outlooku?

Pokud tuto složku nevidíte a používáte Outlook 2016 nebo Outlook pro Microsoft 365, přejděte na Soubor > Účet Office > Možnosti aktualizace > Aktualizovat. Zprávy se přesunou do složky Archiv. Pokud zprávu archivujete omylem, přejděte do složky Archiv a přesuňte tuto zprávu zpátky do složky Doručená pošta.

Jak zálohovat soubory v Outlooku?

Tento článek popisuje, jak pomocí osobních složek úložiště, označovaných také jako soubory. PST, zálohovat data, která jste vytvořili v Microsoft Outlook 2010, Microsoft Office Outlook 2007, Microsoft Office Outlook 2003 a Microsoft Office Outlook 2002. Do souborů.

Jak ukázat Outlook do nového souboru osobních složek?

Jak Ukázat Outlook do nového souboru osobních složek 1 Otevřete Outlook 2010. 2 Na pásu karet vyberte kartu soubor a pak v nabídce vyberte kartu informace . 3 Vyberte kartu Nastavení účtů a pak znovu vyberte Nastavení účtu . 4 Na kartě datové soubory vyberte Přidat. 5 V části Uložit jako typ vyberte datový soubor Outlooku (. PST). 6 Najděte nové umístění souboru. PST a pak vyberte OK. 7 Vyberte OK. More ...

Související příspěvky: