Jak odstranit Gmail na mobilním telefonu?

Obsah

Jak odstranit Gmail na mobilním telefonu?

Jak odstranit Gmail na mobilním telefonu?

Tipy: Odstranění účtu služby Gmail na mobilním telefonu odstraní všechna data, která jsou s ním spojena, na vašem iPhone / iPad / iPod a telefonu Android, který obsahuje zprávy a kontakty. Ale měli byste vědět, že všechny tyto údaje stále existují ve vašem účtu Gmailu.

Jak se pokusit smazat účet Google?

Pokud nechcete smazat celý účet Google, přečtěte si o následujících možnostech: Chcete-li účet odstranit ze zařízení, aniž byste ho smazali, postupuje podle pokynů níže. Pokud vaše zařízení není uvedeno, navštivte web podpory výrobce. Pokud si to rozmyslíte nebo pokud jste účet smazali omylem, je možné se pokusit o obnovení.

Kde otevírat zprávy z Gmailu?

Zprávy z Gmailu můžete otevírat také v jiných poštovních klientech, které podporují protokol POP, jako je Microsoft Outlook. Ke čtení zpráv z Gmailu v jiných e-mailových klientech slouží protokoly IMAP a POP. Protokol IMAP můžete používat na více zařízeních. Synchronizace e-mailů probíhá v reálném čase.

Jak otevřete Gmail?

Otevřete Gmail na počítači. Vpravo nahoře klikněte na ozubené kolečko Zobrazit všechna nastavení. Klikněte na kartu Přeposílání a protokol POP/IMAP. V sekci Stahování přes protokol POP vyberte možnost Zpřístupnit protokol POP pro veškerou poštu nebo Aktivovat protokol POP pro poštu, která přijde od tohoto okamžiku.

Související příspěvky: