Co se stane ve Falloutu 4?

Obsah

Co se stane ve Falloutu 4?

Co se stane ve Falloutu 4?

Tenhle mod pak zase potěší všechny, co se ve Falloutu 4 zasekli především na možnostech stavění. Settlement Supplies Expanded přidává spousty nových předmětů, které lze vytvářet ve vaší základně. Od nábytku, přes stromy až po auta.

Kdo je plnohodnotný díl Fallout 4?

Čtvrtý plnohodnotný díl série Fallout se prakticky okamžitě po svém ohlášení dostal na pozici jednoho z nejočekávanějších titulů letošního roku. Bethesda Softworks ohlásila titul teprve v polovině letošního roku, na jeho konci pak už Fallout 4 vydává.

Kde se odehrává Fallout 4?

Fallout 4 se odehrává v postapokalyptickém, nukleární válkou zničeném Bostonu 23. století. Od konfliktu uběhlo 200 let. Hráč se ocitá v kůži jednoho z přeživších, kterému se dostalo privilegovaného místa v protiatomovém krytu Vault 111.

Proč se Fallout 4 nikdy nezmění?

Fallout 4: válka se nikdy nezmění (recenze) 1 Pustá země. Fallout 4 je stejně jako předchůdci Fallout 3 a Fallout: New Vegas hrou s otevřeným a volně přístupným... 2 Vybudujte si svou vlastní vesnici. Ty investujete do klasických již zmiňovaných atributů SPECIAL, anebo do speciálních... 3 Táhneme do boje. Crafting a RPG systém hraje ve Fallout 4 nesmírně důležitou roli, přesto... More ...

Související příspěvky: