Kde můžeme zařadit krátkodobý pronájem?

Obsah

Kde můžeme zařadit krátkodobý pronájem?

Kde můžeme zařadit krátkodobý pronájem?

Vedle již zmiňovaného AirBnB zprostředkují krátkodobý pronájem i portály Booking.com či Agoda, kde jsou mezi nabídkami hotelů také nabídky soukromníků. Do kategorie střednědobých pronájmů, tedy pronájmů na pár měsíců, pak můžeme zařadit službu Flatio.

Jaké jsou výhody krátkodobého pronájmu?

Krátkodobý pronájem se vyplatí upřednostnit v případě, že vlastníte nemovitost v turisticky zajímavé lokalitě či na náměstí menšího města, nebo pokud jde o atypické ubytování. Získáte tak možnost vyšších příjmů, snadno pokryjete náklady na správu a nerozhází vás ani trh měnící se na základě ročního období.

Jak získat krátkodobý pronájem nemovitostí?

Majitel nemovitosti díky němu získává možnost byt pronajmout rychle jen na několik dnů a hlavně si krátkodobým pronájmem vydělat více peněz než při pronájmu dlouhodobém. Vedle již zmiňovaného AirBnB zprostředkují krátkodobý pronájem i portály Booking.com či Agoda, kde jsou mezi nabídkami hotelů také nabídky soukromníků.

Jaké jsou plusy krátkodobého pronájmu?

Konečné rozhodnutí musíte samozřejmě udělat sami, plusy a mínusy krátkodobého i dlouhodobého pronájmu pro vás ale klidně shrneme my. Krátkodobý pronájem se vyplatí upřednostnit v případě, že vlastníte nemovitost v turisticky zajímavé lokalitě či na náměstí menšího města, nebo pokud jde o atypické ubytování.

Související příspěvky: