Jak použít Koloidní stříbro k léčbě ran?

Obsah

Jak použít Koloidní stříbro k léčbě ran?

Jak použít Koloidní stříbro k léčbě ran?

Koloidní stříbro může být použito orálně, k léčbě zánětů očí, uší, nosu, drobných povrchových poranění a hojení ran. V takových případech použijte koloidní stříbro 10 ppm, 5 ml 2x denně. Využití a dávkování je stejné jako v případě člověka, s přihlédnutím k velikosti zvířete.

Jaké jsou doporučené dávkování pro Koloidní stříbro?

Doporučené dávkování je platné pouze pro čerstvé koloidní stříbro s vysokou stabilitou a vyrobené řízenou elektrolýzou: 1 ppm – nízká koncentrace (rostliny) 2 ppm – univerzální koncentrace (vnitřní užití + ošetření pleti, očí lidí a zvířat) 3 ppm + – vysoká koncentrace (vnější použití, postřik, obklady, potírání, výplach, hygiena)

Jaké jsou vlastnosti koloidů stříbra?

VŠEOBECNÉ VLASTNOSTI KOLOIDU STŘÍBRA: 1 koloid stříbra ani v otevřených ranách nepálí a neštípe 2 dezinfikuje rány a napomáhá k jejich vyčistění 3 urychluje hojení a zacelování poraněné pokožky 4 má velmi dobré účinky na otevřené vředy, stahuje a hojí chronické rány 5 je netoxické a lze ho při vnějším použití nanášet dlouhodobě. Nezanechává na pokožce viditelné stopy 6 není nijak cítit More ...

Související příspěvky: