Proč se televizor vrací do pohotovostního režimu?

Obsah

Proč se televizor vrací do pohotovostního režimu?

Proč se televizor vrací do pohotovostního režimu?

Tato skutečnost je vysvětlena tím, že v moderních televizorech se používá funkce redukce šumu. Pokud není televizní signál, ochrana se spustí a televizor se přepne do pohotovostního režimu.. Pokud se tedy televizor přestal zapínat, zkontrolujte nejprve televizní signál a poté vyhledejte další příčiny selhání zařízení.

Jak vyčistit obrazovku?

Jak vyčistit televizní obrazovku?: 1 Nejprve televizor vypněte a nechte vychladnout. Pokud začnete čistit hřející obrazovku, čisticí prostředek po sobě... 2 Než začnete obrazovku leštit, je nutné ji zbavit prachu. Existuje několik způsobů, jak šetrně prach z obrazovky dostat. 3 Nyní už stačí obrazovku pouze otřít a zbavit nečistot, které na ní zůstaly po předchozích krocích. More ...

Proč jsou LCD televizory nahrazeny televizními televizory?

LCD televizory jsou nyní téměř nahrazeny televizními přijímači s trubkou paprsku. LCD panely se vyznačují vysokou kvalitou obrazu, menšími rozměry (štíhlé tělo), což umožňuje jejich zavěšení na zeď a nižší spotřebu energie. Ale navzdory všem těmto výhodám oproti starým televizním modelům se nesnížily poruchy LCD televizorů.

Související příspěvky: