Jak přepnout systém PS4 do režimu odpočinku?

Obsah

Jak přepnout systém PS4 do režimu odpočinku?

Jak přepnout systém PS4 do režimu odpočinku?

Systém PS4™ lze přepnout do režimu odpočinku některým z následujících způsobů. Na obrazovce funkcí vyberte položku (Napájení) a zvolte možnost [Vstoupit do režimu odpočinku]. V rychlé nabídce vyberte položku [Napájení] > [Vstoupit do režimu odpočinku].

Jak zadat přístupový kód na PlayStation 4?

Passcodes jsou číselné kódy dlouhé čtyřmi číslicemi. Zadejte je pomocí tlačítek vlevo, nahoru, doprava, dolů, R1, R2, L1, L2, trojúhelník a čtverec. To vám umožní rychle zadat přístupový kód stiskem čtyř tlačítek, když zapnete zařízení PlayStation 4. Dvakrát zadejte svůj přístupový kód, abyste potvrdili, že jste jej zadali správně.

Jak nastavit systém PS4?

Je-li systém PS4™ v režimu odpočinku, zůstává v provozu, ale má nižší spotřebu elektřiny. Systém můžete nastavit tak, aby v režimu odpočinku prováděl stahování souborů nebo nabíjel ovladač. Systém PS4™ lze přepnout do režimu odpočinku některým z následujících způsobů.

Jak dlouho se PS4 vrátí do režimu spánku?

Když váš PS4 automaticky spánku, bude vás podepsat a další osoba, která ho zavede, bude muset zadat přístupový kód. Můžete nastavit, jak dlouho PS4 čeká, než se vrátí do režimu spánku, a přejděte do části Nastavení> Nastavení úspory energie> Nastavit čas, dokud se PS4 nevypne.

Související příspěvky: