Proč želvy zimují?

Obsah

Proč želvy zimují?

Proč želvy zimují?

V přírodě želvy zimují a má to samozřejmě svůj opodstatněný důvod a ten je: NEVHODNÉ PODMÍNKY PRO ŽIVOT!! Pokud je zima teplá, např. v Řecku, kde teploty v lednu hravě vyskočí na některých lokalitách na 20 - 25°C, se želva klidně na čas částečně probudí a to i několikrát během zimování.

Jak zazimovat želvu?

Jak zazimovat želvu? 1 Zimování není podmínkou života suchozemské želvy, nýbrž schopnost přežít období, které by jinak nepřežila, kterou nikdy... 2 Odrostlé a dospělé želvy - zazimování:. Takové želvy, které jsou chované už většinou ve venkovních výbězích, nemají... 3 Postup v domácím prostředí u skupiny dospělých a odrostlých želv:. Omezovat také začněme stravu. Během tohoto... More ...

Jak zimovat suchozemské želvy?

Zimování a vše s tím spojené je strašákem nejen pro některé zkušenější chovatele, ale hlavně pro většinu začínajících chovatelů bez ohledu na věk. Strach zda to zimované suchozemské želvy zvládnou, má snad každý, vždyť je to vlastně další člen rodiny.

Proč má želva zimovat od 1 roku?

To, že má želva zimovat od 1 roku je to sice správná Hypotéza, ale dle zkušeností ze zimování je lepší až jak píšu a samozřejmě rozhodnutí je na každém z Vás. Podle mého názoru je toto téma také součástí konkurenčního boje a skutečnost je pak často jiná.

Související příspěvky: