Jak stahovat video z Vimeo?

Obsah

Jak stahovat video z Vimeo?

Jak stahovat video z Vimeo?

Zde jsou stručné počet kroků jak používat Wondershare AllMyTube stahovat své oblíbené video z vimeo: Po spuštění Wondershare AllMyTube, prvním krokem je hledat pro své oblíbené video, které chcete stáhnout. Allmtytube zcela podporuje vimeo stránky, takže můžete snadno vyhledávat a podívejte se na videa z vimeo.

Proč použít Vimeo videa do svého počítače?

Vimeo však neumožňuje svým uživatelům ke stažení videa přímo do jejich počítačů. Uživatelé musí k tomuto účelu použít nějaký druh downloader. Existuje několik zdrojů na trhu, který vám poskytne možnost stahovat vimeo videa ve vysoké kvalitě.

Co je Vimeo?

Vimeo je jednu zastávku destinace pro všechny lidi, kteří se těší na stáhnout nejnovější videa ve vysokém rozlišení. Vimeo však neumožňuje svým uživatelům ke stažení videa přímo do jejich počítačů. Uživatelé musí k tomuto účelu použít nějaký druh downloader.

Jak nastavit upload limit v Vimeo?

Vimeo se uplatňuje řadu opatření pro jeho uživatele, aby se webové stránky zdravé a je jedna taková vymáhání omezení na upload limit. Upload limit uživatele závisí na typu účtu, že mu drží. Pro držitele základní účtů je 500 MB limit nahrání videa za týden. Právě naopak plus držitelům účtů, 5 GB je video limit, který mohou nahrávat.

Související příspěvky: