Kdo může otevřít video pomocí VLC media player?

Obsah

Kdo může otevřít video pomocí VLC media player?

Kdo může otevřít video pomocí VLC media player?

V případě, že nejste schopni otevřít video pomocí VLC Media Player z jakéhokoli důvodu, máme další skvělou alternativou pro vás, který vám může pomoci vyřešit video také správným způsobem. Jmenuje se to Wondershare Video Converter Ultimate.

Jak uložit otočené video na VLC media player?

Nyní, uložte správně otočené video jít zpátky do hlavního menu na VLC Media Player a vyberte nástroje > Předvolby. Přejděte na spodní levé straně rozhraní nastavení a vyberte možnost "Všechny" v části zobrazit nastavení. Teď najděte sekci výstupního proudu v levém podokně a rozšířit jižní proud > Transcode.

Co jsou přehrávání a pozastavení v VLC media player?

Přehrávání a pozastavení jsou bez pochyb velmi základní a dva z nejčastěji používaných funkcí při používání VLC Media Player a tak VLC aby bylo snadné pro jeho uživatele má pøiøazeno tyto funkce největší a nejviditelnější na klávesnici - mezerník. To platí i pro mnoho dalších přehrávačů, mezerník je výchozí klíč pro funkce Play a Pause.

Jak snížit video v VLC?

VLC nabízí skvělý způsob, jak upravit své video s jednoduchými nástroji. To nemusí být že prémie editační nástroj, ale dělá základní úlohy dělení/stříhání videa. Můžete také sloučit vytvářet zábavné video. Část 1: Jak snížit video v VLC?

Související příspěvky: