K čemu se VPN může hodit?

Obsah

K čemu se VPN může hodit?

K čemu se VPN může hodit?

Podívejte se, k čemu se vám VPN může hodit: Streamování vždy a všude – Pokud jste v zahraničí a snažíte se navštívit streamovací službu, kterou používáte doma, můžete se stát, že tato služba zrovna na daném místě není k dispozici. Pokud si však nastavíte IP adresu své země, všechny své oblíbené stránky můžete používat, jako byste byli doma.

Proč potřebujeme VPN?

Proč potřebujeme VPN? Když už víte, co VPN znamená, povíme vám, proč ji potřebujete. Bez ní se dnes už neobejdete. První krok tímto směrem podnikl americký FCC už v dubnu 2017, když zvrátil pravidlo, že poskytovatelé internetového připojení musí získat souhlas zákazníka, aby mohli sdílet nebo prodávat jeho údaje.

Proč je VPN užitečný?

VPN je užitečný nástroj, díky kterému se na internetu můžeme pohybovat v anonymitě. Shrnuli jsme vše, co byste o VPN měli vědět. Co je připojení VPN (Virtual Private Network) a proč o něm mluví tolik lidí? Tento pojem se objeví snad v každé debatě na téma online světa a není divu. Zatímco dříve šlo

Proč VPN šifruje vaše připojení k internetu?

VPN šifruje veškerá data, která odesíláte či přijímáte. Když se připojujete k internetu přes VPN, jako zdroj vašeho připojení se jeví jeden z našich VPN routerů, nikoli ten váš. že ho další účastníci v síti těžko vystopují.

Související příspěvky: