Můžete zkopírovat text a obraz z dokumentu PDF?

Obsah

Můžete zkopírovat text a obraz z dokumentu PDF?

Můžete zkopírovat text a obraz z dokumentu PDF?

Z dokumentu PDF můžete snadno zkopírovat text a obrazy. Pomocí nástroje Snímek můžete také zkopírovat určitou oblast dokumentu PDF jako obraz. ... V aplikaci Acrobat Reader DC můžete obsah snadno kopírovat, pokud autor PDF nenastavil zabezpečení tak, aby kopírování blokovalo.

Může Adobe kopírovat obsah z PDF?

某些 Creative Cloud 应用程序、服务和功能在中国不可用。 Obsah můžete kopírovat z PDF, pokud autor PDF nenastavil zabezpečení tak, aby kopírování blokovalo. Pokud chcete z PDF kopírovat objemný obsah, můžete PDF snadno exportovat do aplikací Word, Excel nebo PowerPoint. Rychle převádějte PDF do formátu Word online. Rychle převádějte PDF do formátu Excel online.

Jak kopírovat obrázek z PDF?

Kopírování textu a obrázků z PDF 1 Klikněte pravým tlačítkem na dokument a z rozbalovací nabídky vyberte možnost Nástroj pro výběr. 2 Přetažením vyberte text nebo kliknutím vyberte obrázek. 3 Klikněte pravým tlačítkem na položku a vyberte možnost Kopírovat.

Jak zkopírovat obrázek?

Nástroj Snímek zkopíruje oblast jako obrázek, který můžete vložit do jiných aplikací. Vyberte možnost Úpravy > Pořídit snímek. Kolem oblasti, kterou chcete zkopírovat, přetáhněte obdélník a poté uvolněte tlačítko myši.

Související příspěvky: