Jak si připravit česnekovou vodu?

Obsah

Jak si připravit česnekovou vodu?

Jak si připravit česnekovou vodu?

Svou imunitu můžete podpořit i česnekovou vodou, kterou můžeme snadno označit za zázračnou vodu z úžasnými účinky. Co všechno tato voda dokáže a jak ji připravit? Jak si připravit česnekovou vodu? Její příprava je velmi jednoduchá. Vše, co potřebujete je pár stroužků česneku a sklenice vody.

Jak vypijte vodu před jídlem?

Doporučený pitný režim: 1 před jídly vypít minimálně 3 dcl vody, ideálně v rozmezí 15 - 30 minut před jídly 2 pít až 1 - 2 hodiny po jídle 3 větší množství pokud možno vypijte dopoledne, kdy tělo nejvíce vylučuje odpadní látky 4 množství vypité vody před jídlem a při jídle korigujte tak, abyste pokud možno do dvou hodin (každopádně do jedné hodiny) po jídle nepocítili žízeň

Jak pít česnekovou vodu na lačno?

Česnekovou vodu je nejlepší pít na lačno - tedy hned po probuzení! Pokud jste dosud začínali každý den sklenicí vody s citronem, tak citrón v tomto období vyměňte za česnek. Pokud nemáte rádi chuť česneku, tak můžete vyzkoušet česnekový čaj. Česnek stačí očistit, nakrájet, přidat do vody a nechat pár minut přejít varem.

Kde ideálně pít před jídlem?

Otázka, kdy ideálně pít, zda před jídlem, při jídle či po něm, je předmětem mnohých diskuzí a spekulací. Každý si z dětství jistě pamatuje slova rodičů či prarodičů, že pít u jídla se nemá a podobně.

Související příspěvky: