Chci vytvořit falešnou textovou zprávu?

Obsah

Chci vytvořit falešnou textovou zprávu?

Chci vytvořit falešnou textovou zprávu?

Chci vytvořit falešnou textovou zprávu, abych ukázal, že jsem mu poslal textovou zprávu ke zrušení data. Vím, že to není moc dobré. Ale opravdu se chci navzájem zapnout. Blíží se dubnový den. Chci si zahrát vtip s kamarádem o spoof a žert a mám v úmyslu mu poslat milující textové zprávy z falešného ID volajícího. Jak to mohu vytvořit?

Jak poslat falešnou textovou zprávu?

Krok 2 Zadejte telefonní číslo odesílatele SMS s číslem spoofed, zemí příjemce, telefonním číslem příjemce a falešnou textovou zprávou. Krok 3 Klikněte na "ODESLAT SMS!" tlačítko pro odeslání bezplatné anonymní SMS zprávy s falešným číslem. Nyní jste odeslali falešnou textovou zprávu na požadované číslo.

Jak odesílat anonymní textovou zprávu?

Můžete odesílat bezplatné anonymní textové zprávy (SMS) z počítače přímo do jakékoli mobilní sítě po celém světě. Nyní zašlete anonymní textovou zprávu z falešného čísla pomocí několika kroků. Krok 1 Otevřete Globfone na adrese https://globfone.com/send-text/. Vyberte zemi, ze které chcete zaslat svou falešnou SMS, výběrem jména ze seznamu „Země“.

Jak poslat textovou zprávu z falešného čísla?

Pošlete textovou zprávu online z falešného čísla v počítači Textová zpráva ID falešného volajícího znamená, že textová zpráva pochází z falešného čísla, které příjemce nezná. Do jisté míry to lze považovat za anonymní textová zpráva, které můžete použít k přehrání vtipu u svých přátel nebo někoho, koho chcete.

Související příspěvky: