Přístroj pro výměnu brzdové kapaliny?

Obsah

Přístroj pro výměnu brzdové kapaliny?

Přístroj pro výměnu brzdové kapaliny?

Přístroj pro výměnu brzdové kapaliny STIERIUS VARIO 5-20 II PRO. Pojízdný elektrický přístroj pro výměnu brzdové kapaliny vytlačí pulsně starou kapalinu , nahradí ji novou a provede zkoušku těsnosti brzd.

Jak opravit brzdovou kapalinu?

Brzdovou kapalinu je třeba pravidelně kontrolovat. Její hladina by neměla klesat pod vrchní rysku. Pokud se její stav snižuje, zkontrolujte vnitřní stranu kol a případně i celý podvozek. Pokud objevíte únik brzdové kapaliny, neváhejte a navštivte svůj servis, který odhalí závadu a opraví ji.

Kde se dostanete k brzdové kapalině?

Nyní se budeme muset dostat pod vozidlo, abychom se dostali do vnitřní části samotného kola, kde je nutné uvolnit a demontovat odvzdušňovací šroub. Pod odvzdušňovací otvor umístíme nádobu nebo na něj můžeme připevnit hadičku, aby brzdová kapalina nestékala všude kolem. Jedná se o toxickou látku, která by měla být zlikvidována ekologickým způsobem.

Jaká je pravidelná výměna brzdové kapaliny?

Jak důležitá je pravidelná výměna brzdové kapaliny? 1 Vhodný přístroj. Tester brzdové kapaliny Ferodo dokáže kdykoli a kdekoli prověřit stav brzdové kapaliny. Za méně než... 2 Dodržovat doporučení výrobců. Intervaly výměny musí vycházet z hygroskopických vlastností kapaliny, tedy jejího sklonu k... 3 Praktické tipy. Po několika tisících kilometrech začněte uvažovat o doplnění... More ...

Související příspěvky: