Jak přidat hudbu k videu?

Obsah

Jak přidat hudbu k videu?

Jak přidat hudbu k videu?

1. Péče o MP3: Přidat hudbu k videu - pomocí mp3care je unikátní aplikace, která přidává zvuk (hudbu) k videu online. Pokud vstupní video obsahuje zvuk, aplikace vymaže starý zvuk a nahradí jej nahraným vstupním zvukem.

Jak přidat hudbu na pozadí pro video?

V případě, že nevíte, jaký software byste si měli vybrat, zde upřímně doporučujeme profesionálu Video Converter Ultimate přidat hudbu na pozadí pro video. Můžete si jej zdarma stáhnout a vyzkoušet. Stáhněte si, nainstalujte a otevřete tento všestranný program pro přidání zvuku do počítače.

Jak nahrávat hudbu na pozadí?

Můžete nahrávat videa, vybrat si téma a vybrat ze svého sortimentu hudby na pozadí (není možné nahrát vlastní v tomto jeden), a to vše se automaticky upravuje spolu do filmu pro vás.

Jak přidat hudbu na pozadí do iMovie?

S iMovie pro iOS můžete přidat hudbu na pozadí k videu přímo na iPhone. Nejprve musíte klepnout na tlačítko Přidat a vybrat Film / Trailer pro nahrání videoklipů do iMovie. Poté klepněte na tlačítko Přidat a vyberte Zvuk, abyste vybrali hudbu na pozadí ze složky Moje hudba. Poté bude do videa na iPhone přidána hudba na pozadí.

Související příspěvky: