Jak odstranit oddíl pro obnovení?

Obsah

Jak odstranit oddíl pro obnovení?

Jak odstranit oddíl pro obnovení?

Jak už jste přesunuli oddílu pro obnovení na jednotku USB, nemusí cítit napětí. Nyní můžete odstranit oddíl pro obnovení. Krok 08: Chcete-li odstranit oddíl pro zotavení systému Windows klepněte na tlačítko "odstranit". Po dokončení úkolu, systém Windows zobrazí kolik místa získali odstraněním oddílu pro obnovení.

Co je oddíl pro obnovení systému?

Oddíl pro obnovení je samostatný úložný prostor, kde je uložena záloha operačního systému. To má záložní bitovou kopii operačního systému, stejně jako instalaci software, ovladače zařízení a nastavení systému. Zhroucení systému z nějakého důvodu operačního systému může znovu od zotavení obrazu se všemi softwaru a nastavení dohromady.

Jak odstranit oddíl na jednotku USB?

Krok 6: Poté, co systém Windows dokončí kopírování oddílu pro obnovení na jednotku USB, objeví se zpráva říká, že můžete získat místo na disku odstraněním oddílu pro obnovení. A také možnost odstranit oddíl pro obnovení. Krok 7: Klikněte na "Odstranit oddíl zotavení."

Jak vytvořit oddíl pro obnovení pevného disku?

Chcete-li vytvořit oddíl pro obnovení, přečtěte si jak rozdělit pevný disk. Při správě oddílů pevného disku, malá chyba může vést k odstranění nebo formátování oddílů. V důsledku ztráty celkové oddíl masivní dat bude zničující. Tyto údaje nelze načíst žádné nástrojem, který je součástí operačního systému.

Související příspěvky: