Co je vitamínové bombou granátové jablko?

Obsah

Co je vitamínové bombou granátové jablko?

Co je vitamínové bombou granátové jablko?

Granátové jablko je skutečnou vitamínovou bombou (na 100 gramů obsahuje v průměru kolem 240 mg draslíku, 4 gramy vlákniny, 12 mg vitaminu C a mnoho dalších vitamínů a minerálů) a má mnoho pozitivních účinků na naše tělo. Jak působí na náš organismus? Jak ovoce správně jíst?

Jak jíst granátové jablko?

Jak jíst granátové jablko 1 Postup pomocí dvou polovin. Dostat se do granátového jablka můžeme v podstatě dvěma způsoby. První z nich více... 2 Oloupat jako pomeranč. Druhý způsob je podobný, jen má propracovanější postup ve prospěch zachování jednotlivých... 3 S mléčnými výrobky. Granátové jablko je vynikající například v tiramisu nebo ve tvarohovém koláči, kam jej přimícháte... More ...

Proč je granátové jablko rodinným ovocem?

Granátové jablko můžeme bezpečně nazvat rodinným ovocem, protože žádné jiné ovoce nemá tak pozitivní vliv na mužský i ženský organismus, jako právě granátové jablko. Tento úžasný plod pomáhá obnovit hormonální rovnováhu u obou pohlaví a také zlepšuje jejich sexuální život.

Můžete se granátovým jablkům omezit?

Granátová jablka byste měli omezit, pokud máte nízký krevní tlak nebo sklon k alergiím. Pokud trpíte závažnými žaludečními potížemi, jako například vředy, gastritidou, pankreatitidou v akutní fázi nebo hemeroidy, měli byste se granátovým jablkům vyhnout.

Související příspěvky: