Jaké jsou ceny v Švýcarsko?

Obsah

Jaké jsou ceny v Švýcarsko?

Jaké jsou ceny v Švýcarsko?

Jerry Daniels nedávno navštívil Švýcarsko a připravil Tento článek o cenách v Švýcarsko. Zjistěte, jaké jsou průměrné ceny v Švýcarsko, včetně cen potravin, restaurací, piva, ubytování, dopravy a dalších. Jaká měna se používá v Švýcarsko? Měna Švýcarsko je švýcarský frank (CHF). 1CHF (franc) je rozdělena do 100 Rp. (rappen).

Jak si přečíst ceny v Švýcarsko?

Můžete si přečíst také ceny v hotelech, kavárně a restauracích v Švýcarsko. Průměrné ceny v restaurací a hospod, doprava, taxi, potraviny, platy, potravin, hotely a pronájem v Švýcarsko. Porovnejte ceny v Švýcarsko a najít nejlepší nabídky!

Jaký je kurz švýcarského franku?

Aktuální směnný kurz švýcarský frank (CHF) je: $1 USD = 0.89 CHF, 1 CHF = 24 CZK. (Aktualizovaná data: dnes) Pro 1 česká koruna můžete získat: 0.04CHF švýcarský frank (CHF) Za 1$ americký dolar (USD) můžete získat: 0.89CHF švýcarský frank (CHF) Za 1€ Euro dostanete: 1.08CHF švýcarský frank (CHF)

Jaké jsou náklady na rychlé občerstvení v Švýcarsku?

V Švýcarsko, náklady na typické jídlo rychlého občerstvení: 333 CZK (14 CHF) pro McMeal v McDonalds nebo BurgerKing (nebo podobné kombinované jídlo) a 100 CZK (4.20 CHF) pro cheeseburgera. Pro milovníky kávy: cappuccino 109 CZK (4.60 CHF) a espresso 76 CZK (3.20 CHF) .

Související příspěvky: