Jak vymazat mezipaměť aplikace na Android zařízení?

Obsah

Jak vymazat mezipaměť aplikace na Android zařízení?

Jak vymazat mezipaměť aplikace na Android zařízení?

Jak vymazat mezipaměť aplikace na Android zařízení Každá aplikace ukládá některá data v mezipaměti formulářů, který umožňuje provést stejný úkol znovu bez míru zpracování. Nicméně sotva to vyžaduje stejná data v budoucnosti. Zde je několik kroků, které slouží k vymazání mezipaměti aplikace. Přejděte k nastavení na vašem zařízení Android.

Kde najdete můj telefon po vymazání?

Důležité: Pokud telefon po vymazání najdete, pravděpodobně ho budete moci opět používat až po zadání hesla účtu Google. Další informace o ochraně zařízení. Tip: Pokud jste svůj telefon propojili s Googlem, můžete ho vyhledat nebo prozvonit zadáním příkazu najít můj telefon na webu google.com.

Můžete ztracený telefon použít pro dvoufázové ověření?

Pokud ztracený telefon používáte pro dvoufázové ověření, budete potřebovat záložní telefon nebo záložní kód. Přejděte na adresu android.com/find a přihlaste se k účtu Google. Pokud máte více telefonů, v horní části obrazovky vyberte požadovaný telefon.

Jak najít můj telefon na Google?

Tip: Pokud jste svůj telefon propojili s Googlem, můžete ho vyhledat nebo prozvonit zadáním příkazu najít můj telefon na webu google.com. V jiném telefonu či tabletu Android spusťte aplikaci Najdi moje zařízení .

Související příspěvky: