Může být oznámení doručena na iPhonu?

Obsah

Může být oznámení doručena na iPhonu?

Může být oznámení doručena na iPhonu?

Od operačního systému watchOS 5 vám mohou být oznámení z aplikací doručena potichu. Oznámení pak putují přímo do Oznamovacího centra na vašich Apple Watch a na iPhonu bez toho, aby se objevila na displeji hodinek nebo vydala zvuk.

Jak se přizpůsobit oznámení Apple Watch?

I když vás vaše hodinky Apple Watch provází v dobré i ve zlém, jsou situace, kdy nechcete, aby vám oznámení neustále bzučela na zápěstí. Naštěstí si můžete velmi jednoduše a rychle přizpůsobit oznámení tak, aby byla doručována potichu. Jednou z mnoha výhod Apple Watch je skutečnost, že si je lze velmi snadno přizpůsobit na míru.

Jak na iPhonu vypnout tichý režim?

Chcete‑li na iPhonu zapnout tichý režim , posuňte přepínač Zvonění/ticho tak, aby byla vidět jeho oranžová strana. Chcete‑li tichý režim vypnout, posuňte přepínač zpět. Když je tichý režim vypnutý, iPhone přehrává všechny zvuky.

Jak nastavení hlasitosti na iPhonu?

Nastavení hlasitosti na iPhonu 1 Zamknutí hlasitosti zvonění a upozornění v Nastavení. Přejděte do Nastavení . Klepněte na položku Zvuky a haptika (na... 2 Nastavení hlasitosti v Ovládacím centru. Když je iPhone zamčený nebo když používáte některou aplikaci, můžete hlasitost... 3 Omezení hlasitosti sluchátek. Ve sluchátkách můžete omezit maximální hlasitost hudby a videí. More ...

Související příspěvky: