Jak pečete kuřecí paličky?

Obsah

Jak pečete kuřecí paličky?

Jak pečete kuřecí paličky?

Pokud pečete celé kuře, zkuste pod něj nakrájet libovolnou zeleninu nebo ho pečte v ochuceném mléce, skvělé je i jen se solí, pokud pod kůži nastrkáte plátky másla. Velmi vděčné jsou kuřecí paličky a horní stehýnka, která jsou rychle hotová a můžete je upéct nebo dusit v kastrolu na sporáku s omáčkou.

Co jsou nejlepší recepty na kuře?

Nejlepší recepty na kuře Autor: Coolinářka Kuře pečené v mléce Ne nadarmo vycházejí kuchařky kuře 100x jinak, kuřecí maso je chuťově velmi neutrální, takže se dá kombinovat s různými ingrediencemi, a navíc je jeho příprava jednoduchá a rychlá. 20. 05. 2016

Co jsou vděčné kuřecí prsa?

Velmi vděčné jsou kuřecí paličky a horní stehýnka, která jsou rychle hotová a můžete je upéct nebo dusit v kastrolu na sporáku s omáčkou. Kuřecí prsase zase hodí na špízy nebo z nich můžete připravit závitky či plněné kapsy. Vyzkoušejte něco nového!

Jak připravit kuřecí maso?

Postup přípravy receptu 1 Kuřecí maso si nakrájíme na hodně malé kousíčky a dáme do misky. 2 Cibuli a jarní cibulku oloupeme,očistíme a nakrájíme nadrobno, přidáme k masu.Dále do misky přidáme vejce, solamyl, kečup, koření a 3 lžíce oleje. Vše důkladně promícháme. 3 Na rozpáleném oleji vytvoříme lžíci placky zhruba 1 cm vysoké. 4 Pečeme z obou stran dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší nebo bramborem.

Související příspěvky: