Jak odstranit historii procházení?

Obsah

Jak odstranit historii procházení?

Jak odstranit historii procházení?

V tomto bodě, jste povinni zvolit některou z následujících možností odstranit část historie procházení. Lze vybrat na jednom nebo více z těchto možností. Mezi možnosti patří a nejsou omezeny na Vymazat historii prohlížení, Vymazat historii stahování, prázdné mezipaměti Smazat uložená hesla a vymazat cookies a další zásuvné data. Step6.

Jak vymazat historii na počítači?

Jak vymazat historii na počítači 1 Historie na tomto počítači – klávesová zkratka. Historii procházení a prohlížených stránek vyvoláte stiskem kláves CTRL... 2 Google Chrome – smazání historie prohlížení. V Chromu v Nastavení v záložce Historie klikněte na Vymazat údaje o... 3 Mozilla Firefox. Jak se dostat na historii v počítači a notebooku, kde používáte prohlížeč Mozilla. V... More ...

Kde najít historii procházení v IE?

Internet Explorer. Kde najít historii v IE – v Exploreru v záložce Možnosti internetu u volby Obecné a Historie procházení klikněte na Odstranit. Zobrazí se okno Odstranit historii procházení a opět můžete zvolit, co vše smazat.

Jak odstranit historii procházení z Google Chrome?

Vymazání historie procházení je důležité, a zaručuje vám vašeho soukromí, bez ohledu na jiných stránek. Chcete-li odstranit historii procházení z Google Chrome, níže uvedených kroků Krok 1. Otevřete vám prohlížeče Google Chrome Protože jste v úmyslu vymazat historii vyhledávání od Google, tento první krok je důležitý.

Související příspěvky: