K čemu jsou vodiče připojeny k konektoru?

Obsah

K čemu jsou vodiče připojeny k konektoru?

K čemu jsou vodiče připojeny k konektoru?

Vodiče jsou připojeny ke zvláštnímu konektoru, který je shodný s konektorem v rádia. Kabel z antény je také odstraněn a je vhodný pro nainstalovaný zvukový systém. Všechny potřebné vodiče pro montáž jsou připojeny a připojeny ke konektoru, nicméně zástrčka se nezapadá do stereofonního konektoru.

Jak zapojit tři vodiče spotřebiče ve zdi?

Podle drátu jde asi o soustavu TN_C, pak by byla propojka při kovovém svítidle ze žlutozeleného zapojeného na uzemnovací šroubek modrým vodičem do svorky pracovního vodiče, černý drát je fázový vodič. Před zapojením nutné odzkoušet ! Re: Kam zapojit tři vodiče spotřebiče na dva dráty ve zdi?

Co je označení vodičů?

Samozřejmě, že L, N a PE je označení vodičů. Písmenka jsou zkratkami z jazyka anglického. L : L ine (fázový vodič) N : N eutral (neutrální vodič) PE: P rotective E arth (ochranné uzemnění) PEN: P rotective E arth and N eutral (ochranné uzemnění s funkcí středního vodiče).

Jaké jsou pevné vodiče pro elektrickou vodivost?

Jakékoliv spoje musí být dostatečně mechanicky pevné, aby byla zajištěna dlouhodobá elektrická vodivost. Tedy pod šroubek nebo do svorky (svorkovnice), která je pro tak silné vodiče určena.

Související příspěvky: