Kde jsou skupiny Google k dispozici?

Obsah

Kde jsou skupiny Google k dispozici?

Kde jsou skupiny Google k dispozici?

Poznámka: Některé funkce jsou aktuálně k dispozici pouze v klasických Skupinách. Přečtěte si informace o nových a klasických Skupinách. Přihlaste se do Skupin Google. Vlevo nahoře klikněte na Vytvořit skupinu. Zadejte potřebné informace a vyberte nastavení skupiny. Přehled nastavení. Klikněte na Vytvořit skupinu.

Jak přihlaste se do skupiny Google?

Přihlaste se do Skupin Google. Vlevo nahoře klikněte na Vytvořit skupinu. Zadejte potřebné informace a vyberte nastavení skupiny. Přehled nastavení. Klikněte na Vytvořit skupinu. Před odesláním zprávy počkejte několik minut, než bude nová skupina aktivní. Jinak se vám může zobrazit oznámení, že se zprávu nepodařilo doručit.

Jak nastavit Google jako výchozí vyhledávač?

Chcete-li nastavit Google jako výchozí vyhledávač, postupujte takto: Na pravé straně okna prohlížeče klikněte na ikonu Nástroje . Zvolte položku Možnosti Internetu . Na kartě Obecné přejděte do sekce Vyhledávání a klikněte na možnost Nastavení . Zvolte vyhledávač Google .

Jak získat Vyhledávání Google?

Umístěte Google na svou úvodní obrazovku. Získejte aplikaci Vyhledávání Google. Je to nejrychlejší a nejsnadnější způsob přístupu k Vyhledávání Google. Nastavte si Google jako výchozí vyhledávač. Vyhledávejte kdekoli na webu přímo z adresního řádku. Vyhledávání Google je nainstalováno, ale není nastaveno jako výchozí vyhledávač.

Související příspěvky: