Jak povolit nebo zakázat účet správce?

Obsah

Jak povolit nebo zakázat účet správce?

Jak povolit nebo zakázat účet správce?

Chcete-li povolit vestavěný účet správce, zadejte do příkazového řádku následující příkaz: Chcete-li zakázat zabudovaný účet správce, použijte tento příkaz: Posledním způsobem, jak povolit nebo zakázat účet správce v systému Windows 20, je použití místních zásad zabezpečení.

Proč je místní účet správce zakázán?

Ve výchozím nastavení je místní účet správce v systému Windows 10 zakázán. Existují určité programy, které vyžadují, aby byl uživatel přihlášen pomocí účtu místního správce, aby mohl nainstalovat software nebo provést nějakou akci v počítači.

Jak odebrat účet z počítače?

Pokud potřebujete odebrat účet z počítače, postupujte takto: 1 Vyberte Start > Nastavení > Účty > Přístup do práce nebo do školy . 2 Vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Odpojit. 3 Výběrem možnosti Ano akci potvrďte. Upozorňujeme, že tato akce účet neodstraní, ale pouze odebere přístup z vašeho... More ...

Jak se odhlásit z účtu správce?

Nyní se můžete odhlásit ze svého běžného účtu a zobrazí se v seznamu uživatelů účet správce. Prostřednictvím příkazového řádku můžete také povolit a zakázat místní účet správce. Chcete-li to provést, musíte v systému Windows 10 otevřít příkazový řádek.

Související příspěvky: