Jak se pokusit smazat účet Google?

Obsah

Jak se pokusit smazat účet Google?

Jak se pokusit smazat účet Google?

Pokud nechcete smazat celý účet Google, přečtěte si o následujících možnostech: Chcete-li účet odstranit ze zařízení, aniž byste ho smazali, postupuje podle pokynů níže. Pokud vaše zařízení není uvedeno, navštivte web podpory výrobce. Pokud si to rozmyslíte nebo pokud jste účet smazali omylem, je možné se pokusit o obnovení.

Jak obnovit účet v Google?

Pokud si to rozmyslíte, účet pravděpodobně nebude možné obnovit. Přijdete o všechna data a obsah v účtu, např. e-maily, soubory, kalendáře a fotky. Nebudete moci používat služby Google, do kterých se pomocí příslušného účtu přihlašujete, např. Gmail, Disk, Kalendář nebo Play.

Jak odstranit obrázky v Google?

Google může obrázky odstranit, pokud obsahují citlivé osobní údaje, například číslo platební karty nebo vyobrazení vašeho podpisu, nebo pokud se jedná o tzv. „ porno pomstu “. Typy obrázků, které lze odstranit, jsou uvedeny v zásadách pro odstraňování obsahu.

Jak odstranit informace z vyhledávání na Google?

Vyhledávání Google zobrazuje informace shromážděné z webových stránek po celém internetu. Nejlepší způsob, jak informace o sobě odstranit z výsledků vyhledávání na Googlu, je kontaktovat vlastníka webových stránek, který tyto informace zveřejnil. Pokud je odstraní, Google již informace nenajde, a nebudou tedy ani uvedeny ve výsledcích vyhledávání.

Související příspěvky: