Co jsou mléčné výrobky z Paleo Diet?

Obsah

Co jsou mléčné výrobky z Paleo Diet?

Co jsou mléčné výrobky z Paleo Diet?

Luštěniny: fazole, čočka a další. Mléčné výrobky: vyhněte se většině mléčných výrobků, zejména pak těm, které jsou nízkotučné. Některé druhy paleo diet ale povolují konzumaci výrobků z plnotučného mléka, jako je například máslo nebo sýr.

Co nejíst při paleo dietě?

Co nejíst při paleo dietě? Při paleo dietě se vyhýbejte těmto potravinám: Cukry a kukuřičný sirup s vysokým obsahem fruktózy: sladké limonády, džusy, bílý (řepný) cukr, sladké sušenky a pochutiny, zmrzlina a další potraviny s vysokým obsahem cukrů.

Jaké jsou některé druhy Paleo Diet?

Některé druhy paleo diet ale povolují konzumaci výrobků z plnotučného mléka, jako je například máslo nebo sýr. Rostlinné oleje: sojový olej, slunečnicový olej, bavlníkový olej, kukuřičný olej, olej z jader hroznového vína, světlicový olej (olej ze světlice barvířské) a další druhy rostlinných olejů.

Co je paleo dieta?

Paleo (někdy také označovaná jako paleolitická) dieta je založena na "kopírování" způsobu stravování našich předků z období paleolitu, kteří se živili především lovem a sběrem. Součástí paleo diety jsou především čistě přírodní potraviny, které jsou jen minimálně průmyslově upravovány.

Související příspěvky: