Jak nastavit přihlášení na YouTube?

Obsah

Jak nastavit přihlášení na YouTube?

Jak nastavit přihlášení na YouTube?

Vyberte Přihlášení v televizoru. Pomocí klávesnice zadejte e-mail/telefon vašeho účtu. Klikněte na Další. Ověřte svůj účet. Vyberte Přihlaste se ve webovém prohlížeči. Na telefonu, tabletu nebo počítači otevřete prohlížeč a přejděte na youtube.com/activate.

Jak přehrát video na televizoru?

Na telefonu, tabletu nebo počítači otevřete prohlížeč a přejděte na youtube.com/activate. Zadejte kód zobrazený na televizoru. Přihlaste se ke svému účtu. Když si vyberete video, které chcete přehrát, otevře se panel s ovládacími prvky přehrávače. Pomocí tohoto panelu můžete provádět následující akce: Domů : návrat na domovskou obrazovku.

Můžete sledovat YouTube na chytrém televizoru nebo telefonu?

Pokud sledujete YouTube na chytrém televizoru (modely z roku 2013 nebo novější), používáte pravděpodobně aplikaci youtube.com/tv . Přihlásit se lze několika způsoby. Upozorňujeme, že přihlašování na televizoru a telefonu je možné pouze na vybraných zařízeních.

Můžete použít funkci odesílání do televize?

Pomocí šipek můžete procházet odebírané kanály, doporučená videa, seznamy skladeb a další obsah. Můžete také používat funkci odesílání do televize k vyhledávání videí v jiném zařízení. Další informace o funkcích párování a odesílání do televize. Přečtěte si další informace o placeném obsahu pro televizory smart TV.

Související příspěvky: